Våra leverantörer

Vi arbetar enbart med lokala leverantörer av råvaror och produkter.

Vi har noggrant valt ut våra leverantörer utifrån våra värderingar och koncept. För oss är det viktigt att våra råvaror håller hög kvalité och är lokala. Brödet är självklart lika viktigt för oss och vi har därför bestämt oss för att arbeta med lokala och duktiga bagare.

För dryck vill vi ha både något som passar vårt amerikanska koncept, något som håller kvalité och något som är lokalt. Vi har därmed valt att ta in två leverantörer, en för vanlig dryck och en för alkoholfri öl.

Raw Meat with Rosemary
Beers

Coppersmith's

Coppersmith's Brewery producerar lokal handcrafted öl. De brygger högklassig öl med värderingar och god smak. Deras alkoholfria öl är fantastiskt god och passar perfekt med en bra macka

Breads

Breads & sweets by Jennie

Bread & sweets och deras stjärnkonditor Jennie skapar fantastiskt surdegsbröd och bakverk. De tillverkar allt vår bröd och det är med stor glädje vi har dom som leverantör.

Glasses of Water

Coca Cola

Med Coca Cola får vi möjligheten att både erbjuda en amerikansk och lokalt tillverkad produkt. Coca cola står för en kvalité som vi alla är bekanta med.

All dryck som levereras till oss tillverkas utanför Stockholm i Huddinge

Carlströms

Våra grannar Carlströms tar enbart in de bästa lokala råvarorna inom kött och chark. Carlströms står för kvalitet, service, och tradition.